Velkommen til 2017

Velkommen til 2017
Kære medlemmer

Efter et veloverstået jul og nytår (samt 1. LAN i 2017 - wuhuu) er bestyrelsen tilbage i fuld sving. Årets første nyhed følger derfor op på årets første bestyrelsesmøde og de beslutninger mange af jer var med til at tage på generalforsamlingen.

Genopståen af "IPR" udvalget
Bestyrelsen har diskuteret mulighederne og er enige om, at det er et fedt initiativ. I bestyrelsens øjne er det dog for besværligt, at oprette et egentligt udvalg, så bestyrelsen vil i stedet forsøge med en ordning, hvor initiativtagere kan snakke direkte med bestyrelsen. Zagi og Deakn, der har stået for en række fede initiativer på LAN bliver derfor inviteret til næste bestyrelsesmøde.


På den måde binder foreningen sig ikke til et bestemt udvalg, der skal være tilstede til alle LANs men giver mulighed for, at forskellige kan tage initiativ. Det er et hit både, hvis "de sædvanlige" ikke kommer til LAN og hvis andre har gode ideer til noget, de gerne vil arrangere. Alle kan kontakte bestyrelsen, hvis de gerne vil lave noget.


Genopståen af MAD-club

Det synes bestyrelsen er en rigtig god ide. Der er dog lige en række andre ting, som skal på plads første, så forvent at se en MAD-club op til sommeren eller i starten af efteråret.

Forsøg med skift af tider til LAN

Der er planlagt LAN omkring St. Bededag (12. maj), hvor fredag er en helligdag. Her har bestyrelsen besluttet, at prøve noget nyt, så LAN starter allerede torsdag aften men slutter natten mellem lørdag og søndag – umiddelbart omkring midnat. Det endelige tidspunkt bliver opdateret på arrangementet. Har du kommentarer til det så skriv dem i tråden på arrangementet – vi vil meget gerne vide om du synes det er godt/dårligt/ligegyldigt/besværligt/rart osv.

Bestyrelsen spiser kage!

Bestyrelsen vil i 2017 sætte fokus på nogle af de, måske, mindre kendte dele af bestyrelsesarbejdet. Og det første i den sammenhæng er, at der altid er kage til bestyrelsesmøderne! Ordningen går på skift og har kun to regler: at der ikke må have været en stregkode på kagen (læs: den skal være hjemmebagt eller fra bageren) og at man skal medbring udstyr (læs: gafler, servietter etc.), hvis det er nødvendigt for at spise kage og stadig kunne holde møde. Ja, så er det jo alligevel ikke så slemt at skulle diskutere med formanden… eller vent… anyways, så kommer der flere ukendte dele af bestyrelsesarbejdet i de næste nyheder.

Bestyrelsen vil også bestræbe sig på, at alle referater af bestyrelsesmøder i 2017 kommer på hjemmesiden.